31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 11:27

Νότες αισιοδοξίας στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69), διοργανώνεται ανήμερα την Πρωτοχρονιά και ώρα 13.00 το καθιερωμένο, πρωτοχρονιάτικο γεύμα για τους άπορους, άστεγους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Περισσότεροι από 1.200 δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας θα γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς και θα ανταλλάξουν ευχές με τη δημοτική αρχή, απολαμβάνοντας ένα γεύμα, με παραδοσιακά εδέσματα και ποικιλία από γιορτινά γλυκίσματα.

«Μία έκπληξη περιμένει ανήμερα την Πρωτοχρονιά τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Για πρώτη φορά, στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας θα γευματίσουν ακούγοντας ζωντανή μουσική, χάρη στην ευγενική προσφορά της εθελοντικής μπάντας των εργαζομένων της Pfizer», σημείωσε ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Γρηγόρης Λέων.

Κοντά στους άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας θα βρεθεί και την Πρωτοχρονιά σύσσωμο το Δ.Σ. του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Το γεύμα, ευγενική χορηγία της Interamerican, θα συνοδεύσει μουσικά, με  αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, η Pfizer Hellas Band.

Για τη μεταφορά των ωφελουμένων στο Γυμναστήριο του Ρουφ, θα υπάρχει και πούλμαν, που θα αναχωρεί από το Κέντρο Σίτισης του Κ.Υ.Α.Δ.Α. (Πειραιώς 35) από τις 11.30 έως τις 12.00.